Kristihimmelfärdshelg

Jobbet hade stäng på klämfredagen, så det blev riktig långhelg för oss. H har målat dörrkarmar och jag har fått en hel del scrappat. Här kommer några exempel på vad jag fått gjort hittills under maj månad:

image12
Plask. Allt material från Club Scrap Stratosphere kitet (April 2007). Pojkarna blöter ner vårt nyrenoverade badrum.
image13

Krokus. Papper från Bazzill Basics, rubrik efter exempel i Becky Higgins bok 'The Art of Creative Lettering'.

Tapetsering

Nu i helgen har vi tapetserat för första gången jag och H. Tidigare har svärföräldrarna gjort det åt oss. Det var riktigt roligt! Och fint blev det! Framför allt om man jämför med hur det sett ut i ett halvår nu med de gamla tapeterna nerrivna ...

Eftersom jag haft så fullt upp med jobb och tapetsering har jag inte fått någon scrapbooking gjord (eller i alla fall inget scannat), så jag väljer att dela med mig av en LO från tidigare i år:
image11
Den handlar om när vi var på cirkus i med barnens farmor i höstas. Allt material är sånt som jag haft liggande länge, så jag kommer inte ihåg tillverkare på allt. Mönstrat papper från Provo Craft. Blommorna och titelbokstäverna är utstansade med QK och hästen kommer från Panduro.

Scrappiz Cybercrop

Nu i helgen var det cybercrop på Scrappiz. Jag gjorde en LO till färg-tävlingen som jag blev nöjd med. Här använde jag nästan enbart material från Club Scrap, papper jag fick som premie när jag gick med i klubben. De starka färgerna gjorde att jag först tyckte att de var oscrapbara, men nu har jag fått  till två kanon-LO!
image9
Vårlek
image10
Kompisar. Här har jag använt en stämpel från Hänglar-klubben också, stämplat på albumblad och färglagt med färgpennor.

RSS 2.0